19 Temmuz 2014 Cumartesi

2. Samsung Galaxy S3 Mini GT-I8190 - Team Win Recovery Project (TWRP) Yüklemek

Bu aşamada cihaza ses kayıt modülünü kurmak için gerekli aracı kuracağız. Bu kurulum, ufak tefek farklılıklar dışında, cihazı rootlamanın aynısıdır. Yine de bu aşamayı maddelereyek adım adım işleyeceğiz.

2.1. Bu aşamada kullanacağımız iki dosya bulunmaktadır. Bunları zipten klasöre çıkaralım.
2.2. Odin3.zip'ten çıkardığımız dosyalar içinden "Odin3 v3.04.exe" dosyasını sağ tıklayarak yönetici olarak başlatalım.

2.3. Resimlerdeki gibi PDA butonuna tıklayıp zipten çıkardığımız diğer dosya olan "GT-I8190_TWRP_2.7.1.1.tar.md5.zip" dosyasını açalım. Burada dikkat edilmesi gereken husus "Auto Reboot" seçeneğinin yanındaki kutucuğun boş olmasıdır.



2.4. Samsung Galaxy S3 Mini cihazımızı kapatalım. 

2.5. Kapalı olan cihazın resimdeki gibi ses kapama tuşu + güç tuşu + ana ekran tuşuna aynı anda basalım ve onay ekranına gidelim.
 

2.6. Aşağıdaki resimde görülen ekran geldiğinde ses açma tuşuna basarak onay verelim ve cihazı download moduna getirelim.

 

2.7. Download moduna gelen cihazı usb ara kablosuyla bilgisayara bağlayalım. Odin cihazı algıladığında, ID:COM alanı açık mavi olacak.

2.8. Herşey tamamsa "start" butonuna basarak Odini başlatıyoruz.

2.9. Odin işlemi bitirdikten sonra, usb bilgisayar ara kablo bağlantısını kaldırıyoruz ve download modunda kalan cihazımızda  ses açma tuşu + güç tuşu + ana ekran tuşuna aynı anda basalım ve S3 Mini logosu gözükene kadar basılı tutalım. Burada dikkat edilmesi gereken husus "ses açma" tuşudur. 2.5. nolu maddeden tek farkı budur.

2.10. Böylece TWRP kurulumunu tamamlamış olduk. Şu an ekran görüntünüz aşağıdaki gibi olmalıdır. Burada sağ alttaki "Reboot" butonuna dokunup cihazımızı yeniden başlatıyoruz.


Samsung Galaxy S3 Mini GT-I8190 - Aramaları Kaydetmek (Ana Makale)
  1. Samsung Galaxy S3 Mini GT-I8190 - Root
  2. Samsung Galaxy S3 Mini GT-I8190 - Team Win Recovery Project (TWRP) Yüklemek (Şu an Buradasınız)
  3. Samsung Galaxy S3 Mini GT-I8190 - Call_Recording_Mod.zip Flashlamak